StoltzeStatistikk for Øyvind Gulbrandsøy

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2014)
Personlig rekord12.34 (2014)
Forrige tid12.34 (2014)
ID98147
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbJæger
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2014Kalkulator12:34 (1439 m/h)02:16 (1424 m/h, 98 %)05:59 (03:43, 1480 m/h, 102 %)10:53 (04:54, 1399 m/h, 97 %)12:34 (01:41, 1482 m/h, 102 %)
2013Kalkulator13:22 (1352 m/h)02:11 (1478 m/h, 109 %)06:20 (04:09, 1325 m/h, 98 %)11:45 (05:25, 1266 m/h, 93 %)13:22 (01:37, 1543 m/h, 114 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Øyvind Gulbrandsøy 2014









StoltzeBilder av Øyvind Gulbrandsøy 2013







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.