StoltzeStatistikk for Brede Midttun

Antall deltagelser2 (i perioden 2015 - 2019)
Personlig rekord13.00 (2015)
Forrige tid14.57 (2019)
ID96680
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbAsko
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator14:57 (1209 m/h)02:18 (1403 m/h, 116 %)06:46 (04:28, 1231 m/h, 101 %)12:51 (06:05, 1127 m/h, 93 %)14:57 (02:06, 1188 m/h, 98 %)
2015Kalkulator13:00 (1391 m/h)02:13 (1456 m/h, 104 %)06:17 (04:04, 1352 m/h, 97 %)00:00 (-6:-17, -1092 m/h, -79 %)13:00 (13:00, 192 m/h, 13 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Brede Midttun 2019











StoltzeBilder av Brede Midttun 2015



Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.