StoltzeStatistikk for Petter Erik Wie

Antall deltagelser2 (i perioden 2012 - 2013)
Personlig rekord18.09 (2013)
Forrige tid18.09 (2013)
ID94757
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbBergens Roklubb
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2013Kalkulator18:09 (996 m/h)02:50 (1139 m/h, 114 %)08:14 (05:24, 1018 m/h, 102 %)15:54 (07:40, 894 m/h, 89 %)18:09 (02:15, 1109 m/h, 111 %)
2012Kalkulator21:00 (861 m/h)03:06 (1041 m/h, 120 %)09:36 (06:30, 846 m/h, 98 %)18:24 (08:48, 779 m/h, 90 %)21:00 (02:36, 960 m/h, 111 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Petter Erik Wie 2013












StoltzeBilder av Petter Erik Wie 2012







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.