StoltzeStatistikk for Reidar Graue

Antall deltagelser3 (i perioden 2011 - 2013)
Personlig rekord13.03 (2011)
Forrige tid13.21 (2013)
ID94471
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbDNB
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2013Kalkulator13:21 (1354 m/h)02:06 (1537 m/h, 113 %)05:55 (03:49, 1441 m/h, 106 %)11:34 (05:39, 1213 m/h, 89 %)13:21 (01:47, 1399 m/h, 103 %)
2012Kalkulator13:12 (1370 m/h)02:00 (1614 m/h, 117 %)05:54 (03:54, 1410 m/h, 102 %)11:29 (05:35, 1228 m/h, 89 %)13:12 (01:43, 1453 m/h, 106 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Reidar Graue 2013












StoltzeBilder av Reidar Graue 2012





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.