StoltzeStatistikk for Øystein Mæland

Antall deltagelser2 (i perioden 2011 - 2013)
Personlig rekord14.21 (2013)
Forrige tid14.21 (2013)
ID93112
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbAker Solutions BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2013Kalkulator14:21 (1260 m/h)02:10 (1489 m/h, 118 %)06:30 (04:20, 1269 m/h, 100 %)12:52 (06:22, 1077 m/h, 85 %)14:21 (01:29, 1682 m/h, 133 %)
2011Kalkulator16:07 (1122 m/h)02:05 (1549 m/h, 138 %)06:53 (04:48, 1146 m/h, 102 %)14:25 (07:32, 910 m/h, 81 %)16:07 (01:42, 1468 m/h, 130 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Øystein Mæland 2013









StoltzeBilder av Øystein Mæland 2011









Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.