StoltzeStatistikk for Knut Norheim

Antall deltagelser2 (i perioden 2010 - 2011)
Personlig rekord14.30 (2010)
Forrige tid15.00 (2011)
ID90819
TrendSynkende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2011Kalkulator15:00 (1205 m/h)01:49 (1776 m/h, 147 %)06:40 (04:51, 1134 m/h, 94 %)13:14 (06:34, 1044 m/h, 86 %)15:00 (01:46, 1412 m/h, 117 %)
2010Kalkulator14:30 (1247 m/h)01:55 (1684 m/h, 135 %)06:31 (04:36, 1196 m/h, 95 %)12:49 (06:18, 1088 m/h, 87 %)14:30 (01:41, 1482 m/h, 118 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Knut Norheim 2011















StoltzeBilder av Knut Norheim 2010






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.