StoltzeStatistikk for Erik Wangen Alsaker

Antall deltagelser3 (i perioden 2009 - 2016)
Personlig rekord12.12 (2015)
Forrige tid13.17 (2016)
ID90202
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbSafetec
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2016Kalkulator13:17 (1361 m/h)02:00 (1614 m/h, 118 %)06:11 (04:11, 1315 m/h, 96 %)11:52 (05:41, 1206 m/h, 88 %)13:17 (01:25, 1761 m/h, 129 %)
2015Kalkulator12:12 (1482 m/h)01:45 (1844 m/h, 124 %)05:40 (03:55, 1404 m/h, 94 %)10:45 (05:05, 1349 m/h, 91 %)12:12 (01:27, 1721 m/h, 116 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Erik Wangen Alsaker 2016





StoltzeBilder av Erik Wangen Alsaker 2015





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.