StoltzeStatistikk for Roy Hjelmeland

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2019)
Personlig rekord12.46 (2013)
Forrige tid13.48 (2019)
ID88569
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbMowi
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator13:48 (1310 m/h)02:08 (1513 m/h, 115 %)06:25 (04:17, 1284 m/h, 98 %)11:57 (05:32, 1239 m/h, 94 %)13:48 (01:51, 1349 m/h, 102 %)
2013Kalkulator12:46 (1416 m/h)00:00 (0 m/h, 0 %)05:44 (05:44, 959 m/h, 67 %)11:07 (05:23, 1273 m/h, 89 %)12:46 (01:39, 1512 m/h, 106 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Roy Hjelmeland 2019













StoltzeBilder av Roy Hjelmeland 2013





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.