StoltzeStatistikk for Andreas Barstad

Antall deltagelser2 (i perioden 2007 - 2010)
Personlig rekord16.29 (2010)
Forrige tid16.29 (2010)
ID72243
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbLøping uten grenser
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2010Kalkulator16:29 (1097 m/h)01:55 (1684 m/h, 153 %)06:49 (04:54, 1122 m/h, 102 %)13:57 (07:08, 961 m/h, 87 %)16:29 (02:32, 985 m/h, 89 %)
2007Kalkulator18:07 (998 m/h)02:28 (1308 m/h, 131 %)07:46 (05:18, 1038 m/h, 104 %)15:58 (08:12, 836 m/h, 83 %)18:07 (02:09, 1160 m/h, 116 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Andreas Barstad 2010









StoltzeBilder av Andreas Barstad 2007





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.