StoltzeStatistikk for Christer Jensen

Antall deltagelser3 (i perioden 2003 - 2018)
Personlig rekord19.03 (2003)
Forrige tid19.07 (2018)
ID52504
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbFrende Forsikring
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2018Kalkulator19:07 (945 m/h)03:02 (1064 m/h, 112 %)08:37 (05:35, 985 m/h, 104 %)16:35 (07:58, 860 m/h, 91 %)19:07 (02:32, 985 m/h, 104 %)
2017Kalkulator20:27 (884 m/h)03:04 (1052 m/h, 119 %)08:58 (05:54, 932 m/h, 105 %)17:38 (08:40, 791 m/h, 89 %)20:27 (02:49, 886 m/h, 100 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Christer Jensen 2018















StoltzeBilder av Christer Jensen 2017




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.