StoltzeStatistikk for Elizaveta Ershova

Antall deltagelser2 (i perioden 2022 - 2023)
Personlig rekord13.54 (2023)
Forrige tid13.54 (2023)
ID113424
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbOseanoklima-Hi
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator13:54 (1301 m/h)02:21 (1373 m/h, 105 %)06:34 (04:13, 1304 m/h, 100 %)12:13 (05:39, 1213 m/h, 93 %)13:54 (01:41, 1482 m/h, 113 %)
2022Kalkulator14:42 (1230 m/h)02:41 (1202 m/h, 97 %)07:13 (04:32, 1213 m/h, 98 %)12:55 (05:42, 1203 m/h, 97 %)14:42 (01:47, 1399 m/h, 113 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Elizaveta Ershova 2023








StoltzeBilder av Elizaveta Ershova 2022




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.