StoltzeStatistikk for Olav Småland

Antall deltagelser2 (i perioden 2022 - 2023)
Personlig rekord11.58 (2022)
Forrige tid12.40 (2023)
ID113247
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbBurkeland Tur & Smådrikkarlag
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator12:40 (1427 m/h)02:05 (1549 m/h, 108 %)05:50 (03:45, 1467 m/h, 102 %)11:06 (05:16, 1302 m/h, 91 %)12:40 (01:34, 1593 m/h, 111 %)
2022Kalkulator11:58 (1511 m/h)01:53 (1713 m/h, 113 %)05:42 (03:49, 1441 m/h, 95 %)10:33 (04:51, 1414 m/h, 93 %)11:58 (01:25, 1761 m/h, 116 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Olav Småland 2023




StoltzeBilder av Olav Småland 2022




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.