StoltzeStatistikk for Henriette Tverli Dale

Antall deltagelser2 (i perioden 2022 - 2023)
Personlig rekord21.34 (2023)
Forrige tid21.34 (2023)
ID112916
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbFusa kraftlag
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator21:34 (838 m/h)03:20 (968 m/h, 115 %)09:33 (06:13, 885 m/h, 105 %)18:51 (09:18, 737 m/h, 87 %)21:34 (02:43, 918 m/h, 109 %)
2022Kalkulator21:35 (837 m/h)03:25 (944 m/h, 112 %)09:53 (06:28, 850 m/h, 101 %)18:56 (09:03, 757 m/h, 90 %)21:35 (02:39, 941 m/h, 112 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Henriette Tverli Dale 2023






StoltzeBilder av Henriette Tverli Dale 2022



Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.