StoltzeStatistikk for Suzy Zhu

Antall deltagelser2 (i perioden 2017 - 2019)
Personlig rekord17.26 (2017)
Forrige tid18.44 (2019)
ID107294
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbLerøy Seafood AS
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator18:44 (965 m/h)03:08 (1030 m/h, 106 %)08:59 (05:51, 940 m/h, 97 %)16:17 (07:18, 939 m/h, 97 %)18:44 (02:27, 1018 m/h, 105 %)
2017Kalkulator17:26 (1037 m/h)03:05 (1046 m/h, 100 %)08:35 (05:30, 1000 m/h, 96 %)15:24 (06:49, 1006 m/h, 97 %)17:26 (02:02, 1227 m/h, 118 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Suzy Zhu 2019













StoltzeBilder av Suzy Zhu 2017








Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.