Info til individuelle
tirsdag 28. februar 2023 00:00

Påmelding individuelle løpere

Som vanlig kan løpere velge mellom fredag og lørdag når de kjøper startnummer. 

1) Onsdag 22. mai, kl. 07:00 – løpere med flere enn 10 deltakelser + kvalifisert til seedet

Onsdag 22. mai, kl 07:00 kan løpere som har deltatt minst 10 ganger og kvalifiserte løpere til seedet gruppe melde seg på.

For løpere som er direkte kvalifisert til seedet gruppe gjelder følgende: bedre enn 11:00 for herrer, og 13:00 for damer. Systemet er laget slik at kun løpere som ligger inne i databasen med minst 10 deltagelser eller har løpt på god nok tid de siste tre år, kan melde seg på fra 22. mai. (se stoltzestatistikken). 

Individuell påmelding

 

2) Torsdag 23. mai, kl. 07:00 - alle andre løpere

 

Torsdag 23. mai kan alle som er registrert i vår database melde seg på. Hvis du ikke har deltatt før må du registrere deg. Vi anbefaler alle å ordne med denne registreringen før påmeldingen åpner, det er rift om plassene.

 

Individuell påmelding 


Fortvil ikke dersom du ikke får tak i startnummer på første forsøk. Vi frigir fortløpende startnumre som blir ledige, sjekk derfor hjemmesiden jevnlig for å sikre deg et startnummer.


 

Siste frist for endring av navn

Siste frist for å endre navn, og melde seg på er fredag 20. september. Da stenger vi for alle ytterligere endringer siden startlisten skal klargjøres.

Endringer sendes via e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og koster kr 50.-

 

Det er strengt forbudt å løpe på annen løpers startnummer/starttid.

Løpere som gjør dette vil bli slettet fra resultatlisten og får ikke løpet registrert i statistikken.

 

Påmeldingsprosedyre

Stoltze-ID

Alle som skal melde seg på til Stoltzekleiven Opp må ha en egen Stoltze-ID. Alle løpere som har deltatt tidligere har en Stoltze-ID. Du kan sjekke om du ligger i databasen med en Stoltze-ID på påmeldingssiden for individuell påmelding ved å søke på ditt navn. Dersom du ikke ligger i databasen kan du registrere deg i databasen allerede nå ved å følge linken for registrering av ny løper på påmeldingssiden.

Hvis du finner at du har flere Stoltze-ID, vennligst meld ifra til oss hvilken ID du vil beholde på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

 

Påmelding

Det er kun mulig å melde seg på på internett under fanen 'Påmelding'.  Påmelding via e-post eller telefon kan dessverre ikke behandles. 

 

·         Påmelding: Se eget menyvalg under fanen "Påmelding".

·         Kvittering: Når du har valgt starttid får du tilsendt en kvittering til den e-postadressen du oppgir i påmeldingen.  Hvis du ikke får kvittering er du enten ikke blitt påmeldt eller at oppgitt e-post adresse er feil. Sjekk dette nøye. Send umiddelbart  e-post til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen dersom du ikke mottar epost med betalingsinfo

·         Betaling: I kvitteringsmailen følger betalingsanvisning.  Husk å bruke det KID-nr som oppgis ved betaling, ellers blir betaling ikke registrert og du kan miste plassen. OBS! BETALINGSFRIST ER KUN 1 DAG FRA PÅMELDING. Ubetalte startnr slettes. Send umiddelbart epost til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen dersom du ikke har fått kvitteringsmail med KIDnr.

·         Startkontingent: i år er prisene kr 395,- for de over 18 år, og kr 235,- for de som er 17 år eller yngre.

·         I Startkontingenten er det inkludert startlisens kr. 40 (over 18 år) og kr. 30 (17 år eller yngre). Norges Friidrettsforbund har innført startlisens for alle mosjonsløp. Se også www.friidrett for mer informasjon om ordningen. For spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Vi har valgt å integrere engangslisens i startavgiften. For utøvere som har helårslisens, og som ønsker å få refundert engangslisensen er det utviklet en elektronisk løsning for dette. Denne finner du på https://response.questback.com/norgesfriidrettsforbund/tilbakebetalinglisens/

·         Dersom løpet må avlyses pga smittevernregler, uvær, alvorlige skader på løpere eller andre uforutsette hendelser, refunderes ikke betalt startkontingent.

 

Aldersgrense

Yngste klasse er Gutter/Jenter 10-11 år: med tidtaking, men ikke rangering. Man må fylle 10 år i løpsåret. Dette er i samsvar med NIFs Barneidrettsbestemmelser. 

Med mye folk i løypen er det heller ikke helt uproblematisk å sende løpere yngre enn 10 år opp alene, så vi ber ivrige foreldre om å respektere laveste alder 10 år.

 

Personvernerklæring for Stoltzekleiven Opp

1Ved påmelding oppgis nødvendige personopplysninger med formål for organisasjonskomiteen å melde løper på løpet, gi løper resultatservice og løperstatistikk og for eventuell nødvendig kontakt med løperen før, under og etter løpet:

a.   navn

b.   adresse

c.    telefonnummer

d.   e-postadresse

e.   fødselsår

2.   Personopplysningene behandles kun internt i organisasjonskomiteen for Stoltzekleiven Opp til det formålet som er beskrevet i punkt 1. Opplysningene utleveres ikke til tredjepart. E-postadressen til påmeldte løpere brukes til å sende Nyhetsbrev med informasjon om løpet.

3.   Personopplysningene lagres så lenge løperen ønsker. Alle har rett til innsyn, retting, sletting, og til å få tilsendt registrerte data om seg selv.

·       Alle kan når som helst be om å få alle personopplysninger om seg selv slettet.

·       Alle kan reservere seg fra å få eget bilde publisert på nett

·       Alle henvendelser til organisasjonskomiteen sendes på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

4.   Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.


Sist oppdatert ( søndag 07. april 2024 10:51 )
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

STOLTZEHOTELLET 

 
 
Overnatting - middag - AfterStoltz i baren 

SMS Treningslogg

16/7Magnus Gabrielsen15.37
16/7Magnus Gabrielsen17.45
15/7Bjarte Halhjem20.37
14/7Asbjørn Handegard18.29
10/7Ina Aas15.48
10/7Ina Aas15.48
10/7Faraji Oliver
Se mer av loggen

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

 
 

  

 
 
 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)