I morgen braker det lĂžs!
torsdag 23. september 2021 07:02

Det er nÄ hele to Är siden sist gang vi kunne Þnske alle vÄre spreke deltakere velkommen til Stoltzekleiven Opp. Sjelden har det vÊrt viktigere Ä ta tilbake idrettsgleden og det sosiale samholdet som skapes gjennom aktivitet med gode venner og kollega.

 

Det har vÊrt en lang venteperiode, og ikke minst mye usikkerhet om hva som kom til Ä bli mulig ogsÄ i Är, etter at vi ikke hadde annet valg enn Ä avlyse arrangementet i 2020. Samfunnet er nÄ pÄ vei mot normalen, men Ärets arrangement er fremdeles nÞdt Ä tilpasses de gjeldende smittevernregler, noe som medfÞrer redusert kapasitet og litt redusert tilbud rundt selve lÞpet.

Vi er trygge pÄ at alle som deltar skal fÄ en topp opplevelse og at smilene vil skinne i mÄlomrÄdet, i alle fall etter melkesyren har trukket seg litt tilbake. Vi ber alle gjÞre seg kjent med smittevernreglene som er presentert pÄ hjemmesiden og fÞlge de skilt og anmodninger fra funksjonÊrer som mÄtte komme. Smil og vÊr glad sÄ fÄr vi dette til sammen, pÄ en god og forsvarlig mÄte.

VÄr ivrige dugnadsgjeng teller over 100 personer, og vi er klar for Ä ta imot dere bÄde i Badstuen, ved start og i mÄl, takk for deres gode innsats! Vi sees, og lykke til! 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)