StoltzeDag med Orientering og Natursti
torsdag 18. september 2008 22:50


Krohnengen skole var nest sist ut med skolelÞpene i Stoltzen i Är - og for 5.-7. klasse ble det en dag med mye spennende innhold. - Opplegget i dag var veldig vellykket! Dette ble litt mer tur enn akkurat bare opp Stoltzen og ned igjen.  Jeg tror nok dette har vÊrt det beste Stoltzeopplegget vi har vÊrt med pÄ, kunne lÊrer Wenche Gjesdal fortelle etter arrangementet. - Og de som gikk pÄ tid var tapre der de lÞp med sekkene pÄ, fortsetter Wenche.

NÄr elevene kom til topps - gode og slitne - var det tid for Olden vann pÄ toppen - som vanlig veldig populÊrt! Deretter ble det levert ut orienteringskart med en lÞype som gikk hele veien til Skansemyren - og innom 11 poster pÄ veien. PÄ hver av postene var det spÞrsmÄl som elevene besvarte ved Ä klippe i riktig rute pÄ en "tippekupong" med en klippetang.

PĂ„ en av postene like ved Aasebu fikk elevene seg en liten positivt overraskelse: Der stod nemlig speiderne og med noen spennende Ăžvelser fĂžr turen gikk videre nedover til Skansemyren.

 

Resultater
Dagens fokus for Krohnengen-elevene var ikke pÄ Ä fÄ bestetiden - men pÄ Ä fÄ en aktivitetsdag ute i naturen. Allikevel var det en del som var satte i gang i stor fart oppover Stoltzen - nesten ikke forstyrret av sekken de hadde pÄ ryggen. Raskest av alle var 7. klassingen Vegard WestergÄrd pÄ 13.38 - rundt 20 sekunder foran Jonas Gjesdal. Av jentene var det Hanna Waage Hjelmeland som var raskest pÄ 17.22. Det var mange andre sterke tider. Resultatene for alle i "seedet klasse" finner du her:

Alle foto: Wenche Gjesdal

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)