Stoltz i Stoltzen
torsdag 17. september 2015 13:37

 dscn3575-470

110 Ă„r som EntreprenĂžr og 10 Ă„r i bratthenget.

 

- Vi er et 30-tall fra bedriften som skal lÞpe Stoltzekleiven Opp. Det er veldig miljÞskapende med slike aktiviteter som Stoltzen, Skarverennet og en sykkeltur pÄ Rallarveien. Og det som er fint med Stoltzekleiven Opp er at alle kan ta det i sitt tempo, sier Jan-Tore Gjervik der han sitter pÄ Stoltz EntreprenÞrs kontorer pÄ LaksevÄg.

Skarverennet og Rallarveien all Êre, men nÄr det nÊrmer seg tid for Ärets Stoltzekleiven Opp er det ikke fritt for at Þkonomisjefen lar blikket gli over mot bratthenget pÄ andre siden av byfjorden.

Pilen pÄ toppen er treningsmÄlet for langt flere enn de 30 hos Stoltz EntreprenÞr.

- Jeg skal vÊr med selv. Har vÊrt oppe i Stoltzen noen ganger bÄde i vÄr og pÄ seinsommeren, sier han uten Ä rÞpe verken ambisjoner eller bestenoteringer fra Ärets «testlÞp».

Like fÞr klokken 11 pÄ lÞrdag 26. september kommer uansett sannhetens time. Og de skal vÊre lett gjenkjennelige.

- I anledning at bedriften har 110 Ärs jubileum har vi fÄtt laget egne T-skjorter. Det er ekstra moro.

- Det var faktisk i forbindelse med 100 Ärs jubileet vi deltok fÞrste gang, dermed har vi nÄ 10 Är pÄ rad med en gruppe fra bedriften i Stoltzen.

Og om det ikke er gruppepress, sÄ er det i hvert fall konkurranseinstinkt Ä spore. Negative trender er aldri hyggelig enten det gjelder Þkonomi i bedriften eller resultater i trappelÞp.

- «Googlet» meg selv for en stund siden, og fÞrste treffet som lyste mot meg var «negativ trend i Stoltzekleiven Opp». Det er ikke slikt en Þnsker Ä se, sier Gjervik med smil om munnen.

- Klart at vi skuler litt til hverandres resultater, fortsetter han med noe mer alvor.

Men hovedpoenget er at det blir et treningsmÄl og en sosial mÞteplass utenfor kontorlokalene som til alt overmÄl gir nye samtaleemner ved bÄde kaffeautomat og i kantina.

- Positivt for bedriften helt klart. Vi har folk som er fysisk aktive i arbeidet og nÄ fÄr de et pÄskudd for Ä vÊre fysisk aktive ogsÄ pÄ fritiden. Godt for den enkelte og godt for arbeidsmiljÞet.

- SelvfÞlgelig skuler vi litt til hverandres resultater. Men om det ikke gÄr veien, kan vi trÞste oss med at vi tross alt bare er mosjonister.

Men Gjervik og gjengen i Stoltz EntreprenĂžr kan ikke lĂžpe fra et navn som forplikter.

 

I 2005 var gjengen fra Stoltz samlet sammen med "tidligere StoltzeKonge" Jon Tvedt. Tvedt hadde rekorden i Stoltzekleiven Opp fra 1995 til ThorbjĂžrn Ludvigsen flyttet den med sitt fantomlĂžp i 2013.

img 2666-470

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)