Fantastisk dag for Hellen skole!
mandag 08. september 2008 22:55

- Dette var skikkelig artig. Nå er jeg sliten og våt! Det var gjengangeren blant elevene på Hellen skole etter en veldig vellykket Stoltze-dag. Dagen begynte med skoleløp opp Stoltzen, og ble fulgt opp med minst like harde aktiviteter på Indianerplassen. Og grunnen til at elevene var våte var ikke været - men dristige krysninger av en elv under den avsluttende hinderløype-stafetten. 

Under 15 minutter
Raskest av alle opp Stoltzen var Edvard Aase Boge i 7. klasse - tiden ble sterke 14.23 - og med det var Edvard halvminuttet foran Marius Johannesen og Andreas Omland. Men som vanlig på skoleløpene i Stoltzen var det ikke vinnertidene som var i fokus - men opplevelsen av å klare å komme seg opp verdens bratteste løp på en god måte! Og som vanlig smakte det usedvanlig godt med en flaske sportsvann på toppen: - Jeg var helt svimmel da jeg kom opp til toppen. Hadde jeg ikke fått det vannet vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, utbrøt en av jentene i 6. klasse på vei ned til Indianerplassen på Munkebotn. 

 

Våte dueller
3 minutter. Det var så lenge de først ankomne til Indianerplassen klarte å sitte stille før de måtte aktivisere seg igjen. Da var det tid for hinderløype - selvfølgelig med elektronisk tidtakning etter samme prinsipp som i selve skoleløpet i Stoltzen. Da våkner konkurranseinstinktet i hvem som helst - og når elevene til og med får lov å "sette" løypen selv er det ikke mye som kan bremse en ivrig 6. klassing! Elvekryssing, slalåm mellom trærne, under stammer, over stammer, rundt trær - her fikk vi bruk for alt det naturen har å tilby. Den avsluttende stafetten i hinderløypen innbød til tette, våte dueller - der helt sikkert det beste laget vant!

 

UltraSprint-orientering
Hvem hadde vel trodd at Hellen-elevene skulle bli begeistret da de fikk høre at sprint-orientering også sto på dagens program? Vårens orienterings-arrangement på Hellen skole hadde tydeligvis satt dype, positive spor - for her var det mange forventningsfulle ansikter å se da kartene ble pakket frem. Halvveis i forklaringen av opplegget hadde det allerede kommet tre "- kan vi få løpe no?" - og noen løp faktisk hver av de tre løypene hele 2-3 ganger! 

 

Flotte hjelpere
Det står mange bak for å få knyttet positive følelser til fysisk aktivitet hos elevene allerede i ung alder! Uten hjelperne fra Fredagsgjengen, Vareggs Vel, Gubbelaget, Stemmemyren, Skansemyren og støtten fra Nærmiljøidrett Bergen hadde vi ikke kommet langt med skoleløpet vårt denne mandagen - så det er absolutt på sin plass å takke disse skikkelig for hjelpen! Og takk også til Hansa for Olden sitt nye sportsvann som reddet minst en svimmel jente på toppen....

Christi Krybbe neste
Neste skole ut i skoleløpene i Stoltzen er Christi Krybbe skole førstkommende torsdag  - deretter er det Danielsen ungdomsskole fredag før det blir full fart med fire arrangement og mye større skoler i neste uke!

Resultater skoleløp Hellen skole

 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

6/12Hans Peter Endal 15.30
5/12Hans Peter Endal 15.30
4/12Hans Peter Endal 15.30
2/12Hans Peter Endal 15.30
1/12Hans Peter Endal 15.30
30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)