Fantastisk dag for Hellen skole!
mandag 08. september 2008 22:55

- Dette var skikkelig artig. NÄ er jeg sliten og vÄt! Det var gjengangeren blant elevene pÄ Hellen skole etter en veldig vellykket Stoltze-dag. Dagen begynte med skolelÞp opp Stoltzen, og ble fulgt opp med minst like harde aktiviteter pÄ Indianerplassen. Og grunnen til at elevene var vÄte var ikke vÊret - men dristige krysninger av en elv under den avsluttende hinderlÞype-stafetten. 

Under 15 minutter
Raskest av alle opp Stoltzen var Edvard Aase Boge i 7. klasse - tiden ble sterke 14.23 - og med det var Edvard halvminuttet foran Marius Johannesen og Andreas Omland. Men som vanlig pÄ skolelÞpene i Stoltzen var det ikke vinnertidene som var i fokus - men opplevelsen av Ä klare Ä komme seg opp verdens bratteste lÞp pÄ en god mÄte! Og som vanlig smakte det usedvanlig godt med en flaske sportsvann pÄ toppen: - Jeg var helt svimmel da jeg kom opp til toppen. Hadde jeg ikke fÄtt det vannet vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, utbrÞt en av jentene i 6. klasse pÄ vei ned til Indianerplassen pÄ Munkebotn. 

 

VĂ„te dueller
3 minutter. Det var sÄ lenge de fÞrst ankomne til Indianerplassen klarte Ä sitte stille fÞr de mÄtte aktivisere seg igjen. Da var det tid for hinderlÞype - selvfÞlgelig med elektronisk tidtakning etter samme prinsipp som i selve skolelÞpet i Stoltzen. Da vÄkner konkurranseinstinktet i hvem som helst - og nÄr elevene til og med fÄr lov Ä "sette" lÞypen selv er det ikke mye som kan bremse en ivrig 6. klassing! Elvekryssing, slalÄm mellom trÊrne, under stammer, over stammer, rundt trÊr - her fikk vi bruk for alt det naturen har Ä tilby. Den avsluttende stafetten i hinderlÞypen innbÞd til tette, vÄte dueller - der helt sikkert det beste laget vant!

 

UltraSprint-orientering
Hvem hadde vel trodd at Hellen-elevene skulle bli begeistret da de fikk hÞre at sprint-orientering ogsÄ sto pÄ dagens program? VÄrens orienterings-arrangement pÄ Hellen skole hadde tydeligvis satt dype, positive spor - for her var det mange forventningsfulle ansikter Ä se da kartene ble pakket frem. Halvveis i forklaringen av opplegget hadde det allerede kommet tre "- kan vi fÄ lÞpe no?" - og noen lÞp faktisk hver av de tre lÞypene hele 2-3 ganger! 

 

Flotte hjelpere
Det stÄr mange bak for Ä fÄ knyttet positive fÞlelser til fysisk aktivitet hos elevene allerede i ung alder! Uten hjelperne fra Fredagsgjengen, Vareggs Vel, Gubbelaget, Stemmemyren, Skansemyren og stÞtten fra NÊrmiljÞidrett Bergen hadde vi ikke kommet langt med skolelÞpet vÄrt denne mandagen - sÄ det er absolutt pÄ sin plass Ä takke disse skikkelig for hjelpen! Og takk ogsÄ til Hansa for Olden sitt nye sportsvann som reddet minst en svimmel jente pÄ toppen....

Christi Krybbe neste
Neste skole ut i skolelÞpene i Stoltzen er Christi Krybbe skole fÞrstkommende torsdag  - deretter er det Danielsen ungdomsskole fredag fÞr det blir full fart med fire arrangement og mye stÞrre skoler i neste uke!

Resultater skolelĂžp Hellen skole

 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)