Gruppepåmelding: Første runde fylt opp
tirsdag 02. september 2008 15:32

Tidlig tirsdag morgen ble gruppepåmeldingen for årets Stoltzekleiven Opp startet opp - og allerede nå på ettermiddagen er første runde fylt opp. I løpet av uken/helgen skal vi få luket ut feilbestillinger og de påmeldingene som ikke er betalt - i tillegg vurderer vi å åpne for påmelding mellom 1730 og 1800. Dermed blir det nye muligheter neste uke.

I neste uke vil dermed nye plasser bli lagt ut. Nøyaktig tidspunkt for når disse plassene blir lagt ut vil bli offentliggjort på stoltzen.no mandag den 8. september om morgenen.

I fjor stilte nærmere 13% av de påmeldte ikke til start - disse ødela dermed muligheten for andre for å være med på Stoltzekleiven Opp. For at flest mulig skal få lov til å delta på folkefesten i Stoltzekleiven i år, har vi nå endret påmeldingssystemet slik at alle løpere/grupper må betale innen tre dager for at påmeldingen ikke skal bli slettet. Dermed ligger alt til rette for at vi får langt færre programhelter i årets jubileumsutgave av Stoltzekleiven Opp!

Dermed regner vi også med at det blir en god del ekstra startnumre å legge ut i neste uke - i tillegg til eventuell utvidelse av starttidspunkt utover. Ingen påmeldinger vil bli slettet før det er sendt en e-post med advarsel om at vi ikke finner påmeldingen betalt i vårt betalingssystem. Vi vil også legge ut lister som viser hvilke grupper/personer som er registrert som betalt.

Liste over hvilke tidsrom ulike grupper/bedrifter har meldt på løpere i finner du her.

PS! Det hjelper ikke å sende e-post til vår e-post adresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med forespørsler om å komme på venteliste, få reservert plasser osv. - her får vi bare gjort noe med forespørsler om rettinger, avbestillinger, seedet gruppe og lignende. Vårt e-post team jobber for fullt med å komme gjennom de forespørsler som er kommet inn, og yte best mulig service til alle sammen! Vi håper dere har litt tålmodighet!

 

StoltzeBilder

I 2019 ble det tatt over 22.000 bilder av våre tøffe Stoltze-løpere. Hvorfor ikke ta vare på minnene? Digitalt bilde, lerret og kopp er tilgjengelig i nettbutikken!

Stoltzekleiven Opp 2020

Stoltzekleiven Opp 2020 vil gå fredag 25. og lørdag 26. september. Påmeldingen åpner i april/mai.

 

SMS Treningslogg

19/9Hans Peter Endal 13.35
19/9Johan Hausvik21.19
19/9Thorleif Karlsen21.05
16/9Hans Peter Endal 13.28
16/9Beate Rikstad19.03
16/9Endre Tvinnereim14.51
14/9Hans Peter Endal 14.05
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 

 

Arenareklame

 
 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)