Gruppepåmelding: Første runde fylt opp
tirsdag 02. september 2008 15:32

Tidlig tirsdag morgen ble gruppepåmeldingen for årets Stoltzekleiven Opp startet opp - og allerede nå på ettermiddagen er første runde fylt opp. I løpet av uken/helgen skal vi få luket ut feilbestillinger og de påmeldingene som ikke er betalt - i tillegg vurderer vi å åpne for påmelding mellom 1730 og 1800. Dermed blir det nye muligheter neste uke.

I neste uke vil dermed nye plasser bli lagt ut. Nøyaktig tidspunkt for når disse plassene blir lagt ut vil bli offentliggjort på stoltzen.no mandag den 8. september om morgenen.

I fjor stilte nærmere 13% av de påmeldte ikke til start - disse ødela dermed muligheten for andre for å være med på Stoltzekleiven Opp. For at flest mulig skal få lov til å delta på folkefesten i Stoltzekleiven i år, har vi nå endret påmeldingssystemet slik at alle løpere/grupper må betale innen tre dager for at påmeldingen ikke skal bli slettet. Dermed ligger alt til rette for at vi får langt færre programhelter i årets jubileumsutgave av Stoltzekleiven Opp!

Dermed regner vi også med at det blir en god del ekstra startnumre å legge ut i neste uke - i tillegg til eventuell utvidelse av starttidspunkt utover. Ingen påmeldinger vil bli slettet før det er sendt en e-post med advarsel om at vi ikke finner påmeldingen betalt i vårt betalingssystem. Vi vil også legge ut lister som viser hvilke grupper/personer som er registrert som betalt.

Liste over hvilke tidsrom ulike grupper/bedrifter har meldt på løpere i finner du her.

PS! Det hjelper ikke å sende e-post til vår e-post adresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med forespørsler om å komme på venteliste, få reservert plasser osv. - her får vi bare gjort noe med forespørsler om rettinger, avbestillinger, seedet gruppe og lignende. Vårt e-post team jobber for fullt med å komme gjennom de forespørsler som er kommet inn, og yte best mulig service til alle sammen! Vi håper dere har litt tålmodighet!

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

6/12Hans Peter Endal 15.30
5/12Hans Peter Endal 15.30
4/12Hans Peter Endal 15.30
2/12Hans Peter Endal 15.30
1/12Hans Peter Endal 15.30
30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)