Adventløp og Romjulsløp av høy klasse
søndag 02. desember 2012 18:26
2012 sesongen går mot slutten. For de løpsglade finnes det fortsatt to flotte løp i Stoltzeland.

Lørdag 15.  desember arrangerer Varegg Adventløp. Løpet er kjent for god atmosfære og sin utvilsomme treningseffekt. Fremmøtested løpsdagen er i Vareggs klubbhus, og starten går i Fjellveien rett ovenfor klubbhuset. Løypen er seks kilometer lang og kan by på flate partier for de fartsglade, en god bakke for de med sterke bein og en unnabakke til glede for den teknisk raffinerte. 

På varegg.no finner alle de opplysninger du trenger i forhold til Adventløpet. 

Lørdag 29. desember er det Romjulsløp. Årets finale og et fjell-løp fra øverste hylle. Traseen har internasjonalt tilsnitt og er en såkalt "up and downhill" som du finne mange av i England og Skottland. Løypen er 10.3 kilometer lang. Starten er i Fjellveien overfor klubbhuset. Løperne får oppleve den spesielle stigningen til Sandviksbatteriet, Sandviksfjellet og Fløyen før de setter kursen for målgang i Mulevingen. Detaljert løypebeskrivelse og annen nyttig informasjon finner du her.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)