Thorbjørn fortsatt den tøffeste
lørdag 29. september 2012 13:44
Thorbjørn Thorsen Ludvigsen hadde kontroll på samtlige konkurrenter fra første passering og til målgang. Tiden ble 8.25, 3 sekunder svakere enn tiden oppnådde ifjor. Stian Hovind-Angermund imponerte stort med 8.40, og 37 sekunders forbedring av pers. Unge lovende Erlend Eide fortsetter den fine fremgangen og klatret opp på tredjetrinnet på seierspallen.

8.25 i Stoltzen er en tid som de færreste kan gjøre seg forhåpninger om å klare. Men den nye StoltzeKongen, Thorbjørn Thorsen Ludvigsen, som har spesialtrent i Kleiven siden i sommer har større krav til prestasjonen for å gi den terningkast seks i treningsdagboken.

- Jeg er ikke helt fornøyd med tiden, innrømmer han like etter målgang.

- Like før halvveis i løypen hadde jeg et fall hvor jeg lå på alle fire, utdyper han.

Da var det bare å bite tennene sammen, og med tredje seier på rad i Norges mest prestisjetunge motbakkeløp kom både smilet til StoltzeKongen og solen frem på toppen sv Stoltzen i de tidlige ettermiddagstimer i dag.

- Selvfølgelig er det alltid gøy å vinne i Stoltzen. Og dette gjør meg bare ekstra motivert for å prøve meg på mitt uttalte mål om 8.10 neste år.

Før den tid blir det imidlertid noe feiring. Feire kan også Stian Hovind-Angermund, som i dag løp inn til andreplass på imponerende 8.40 i småsure forhold.Dermed "barberte" han sin egen pers med over halvminuttet, men trningstidene har "sladret" om at noe kunne være i gjære.

- Selv om jeg har notert meg for under 9-blank på trening, var dette mer en drøm enn ett mål for dagen, smiler overraskelsesmannen som omsider kom seg opp på andre trinn på seierspallen.

Erlend Eide på trinnet nedenfor har forbedret seg steg for steg de tre siste årene. Fra 9.09 via 9.01 til dagens 8.43.

- Dette var utrolig artig, smiler han etter sin største prestasjon i "verdens bratteste løp."

Listen med alle som løp under 10-minutter:

Pl. Navn Klubb  Tid
1 Ludvigsen,Thorbjørn BFG Fana 08:25 +00:00
2 Hovind-Angermund,Stian Varegg Team Melkesyre 08:40 +00:15
3 Eide,Erlend Eidsfossen Sykkel 08:43 +00:18
4 Haugsnes,Eirik IL Pioner 08:50 +00:25
5 Deisz,Sindre Østgulen Varegg IL 08:55 +00:30
6 Tengsareid,Torstein IL Skjalg 08:57 +00:32
7 Een,Arild Voss IL 09:09 +00:44
8 Hovlandsdal,Erik - 09:12 +00:47
9 Kiserud,Yngve BFG Fana 09:16 +00:51
10 Lobodzinski,Piotr PUMA Team Poland 09:24 +00:59
11 Lieng,Eirik Samnanger IL 09:25 +01:00
12 Netland,Thomas Hålandsdalen I.l. 09:27 +01:02
13 Westergård,Vegard Varegg IL 09:32 +01:07
  Aarvik,Stian Gneist 09:32 +01:07
15 Ølmheim,Ingebrigt Kvam Langr. & Skiskytterklubb 09:38 +01:13
16 Skaten,Geir S Gular 09:40 +01:15
17 Instanes,Daniel Cowi 09:41 +01:16
18 Lars,Gurandsrud Platou Sport 09:44 +01:19
19 Lie,Sturla Viking T & IF 09:46 +01:21
20 Ekrheim,Olav Fana IL Orientering 09:51 +01:26
  Femsteinevik,Martin Varegg IL 09:51 +01:26
22 Øystein,Wigestrand Strandebarm IL 09:55 +01:30
  Gjerdevik Sørtveit,Erlend Fana IL 09:55 +01:30
24 Øygard,Eivind Jølster IL 09:56 +01:31
  Hisdal,Robert Salt Bergenskirken 09:56 +01:31
26 Dybdahl,Brage Ringheim Ørnar IL 09:58 +01:33
  Gabrielsen,Sjur Obrestad Vaulen OK 09:58 +01:33
28 Sletthaug,Sverre BFG Fana 09:59 +01:34
  Tømmerdal,Håvard Lilletjern IL 09:59 +01:34
  Tvedt,Øyvind Archer løpe og sykkelklubb 09:59 +01:34

Fullstendige resultater finner du: her

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

2/12Hans Peter Endal 15.30
1/12Hans Peter Endal 15.30
30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
28/11Hans Peter Endal 14.50
27/11Hans Peter Endal 15.10
25/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)