Kristin Størmer Steira seiret
lørdag 29. september 2012 13:30

Kristin Størmer Steira vant på 10.07,May Britt Buer ble henvist til andreplass med tiden 10.22, mens Mari Fasting fikk tredjeplassen etter et løp på 10.27.

Kristin Størmer Steira kom rett fra personlig rekord i langrennslandslagets motbakketest i Kvitfjell denne uken til Stoltzen.

Onsdag brukte den lettbeinte skiløperen neste 40 minutter opp alpinbaken i Kvitfjell. I dag nøyde hun seg med en konkurransetid på 10.07 opp Stoltzen.

Med seier blir det da en bagatell at persen på 10.06, fra tre år tilbake, fortsatt får stå ett år til.

- Jeg er godt fornøyd med løpet. Det vr selvfølgelig tøft, men det var jeg også innstilt på. Det er moro at jeg klarer å lykkes i et såpass ekstremt løp, smiler dagens vinner etter målgang.

May Britt Buer, som i fjor vant Stoltzen, måtte i år ta til takke med andreplass etter noe sykdom den siste tiden.

- Jeg har vært litt forkjølet den siste uken, og etter noen minutters løping kjenner en det nede i bakken her. Etter at jeg har perset i de fleste andre løp i år er det naturlig vis litt skuffende å løpe noen sekunder dårligere enn i fjor, kommenterer Gular-løperen fra Hardanger etter sin andreplass på 10.22.

Fem små sekunder bak Buer kom Mari Fasting inn på 3. plass. Landslagsløperen i orientering fikk i dag virkelig smake på motbakke og melkesyre.

- Jeg føler at jeg er i bedre form i år enn for to år siden. Men jeg er kanskje ikke så vant med bratte bakker etter å ha bodd i Sveits det siste året, sier årets kongepokalvinner i orientering.

Uansett er det godt betalt med fire NM-gull i orientering, en Kongepokal og 3. plass i Stoltzen i løpet av en lang sesong.

Fasting jakter imildertid mer foran neste sesong, og kaster seg i morgen på flyet i retning neste års VM-land i orientering, Finland. Men hun lover også å komme tilbake til Stoltzen i 2013. Persen fra 2010 på 10.26 skal da få banesåret en gang for alle. 

Resultatliste Kvinner - topp 10
Pl. Navn Klubb  Tid
1 Steira,Kristin Størmer Vidar 10:07 +00:00
2 Buer,May Britt Gular 10:22 +00:15
3 Fasting,Mari Halden SK 10:27 +00:20
4 Stenersen,Silje Team Stenersen 11:07 +01:00
  Berge,Frida Gular 11:07 +01:00
6 Petersone,Vita Studentsamskipnaden 11:15 +01:08
7 Kyte,Karoline Holsen Førde IL 11:31 +01:24
8 Amundsen,Jeanette Sprek og Blid Åsane 11:35 +01:28
9 Martinsen,Helen Gular 11:42 +01:35
10 Røksund,Birgitte Fana IL 11:44 +01:37

Fullstendige resultater finner du: her

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
28/11Hans Peter Endal 14.50
27/11Hans Peter Endal 15.10
25/11Hans Peter Endal 15.10
24/11John Erik Nilsen17.50
24/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)