De beste etter 1.dag
fredag 28. september 2012 22:11

Vi takker alle dagens løpere for en fantastisk innsats i det sure været.  Det har florert med personlige rekorder og 1615 løpere har klatret opp tretrappene i dag.  Du finner alle resultatene fra FredagsStoltzen 2012 her og en del bilder fra FredagsStoltzen på Facebook her. Foreløpig leder Vita Petersone på 11.15 i dameklassen og Øyvind Tvedt på 9.59 i herreklassen. De ti beste i hhv dame-og herreklassen etter FredagsStoltzen er:

 Damer: 

PlassNavnKlubb                 Tid
1 Petersone,Vita Studentsamskipnaden 11:15 +00:00
2 Suominen,Netta Vestbotjenester AS 12:03 +00:48
3 Løland,Lene Tranevågen 12:21 +01:06
4 Hosøy,Ragnhild Aibel AS 12:39 +01:24
5 Frederich,Gro Brodahl - 12:50 +01:35
6 Magnussen,Gunnhild Ask 12:51 +01:36
7 Lutter Ljones,Marianne Godt Brød 12:53 +01:38
Nilsen,Mona Sandmo NHO Hordaland 12:53 +01:38
9 Valland,Bjørg Marit KPMG 13:08 +01:53
10 Vrålstad,Turid Varegg IL 13:10 +01:55
Molland,Wenche AKS-77 13:10 +01:55

 Herrer:

PlassNavnKlubb                 Tid
1 Tvedt,Øyvind Archer løpe og sykkelklubb 09:59 +00:00
2 Olsen,Fredrik Handelsbanken 10:05 +00:06
3 Hansen,Preben Handelsbanken 10:46 +00:47
4 Rolland,Julien Framo Engineering AS 10:49 +00:50
5 tronstad,karl jonas Åsane Cykle Klubb 10:52 +00:53
6 Austevoll,Ivar kysten 10:55 +00:56
7 Sørseth,Knut Erik Columbus IT 10:56 +00:57
Hellen,Bjart Are Rådgivende Biologer 10:56 +00:57
9 Monssen,Ketil Aibel AS 10:58 +00:59
10 Rullestad,Ole Klypetussen 11:04 +01:05
Jacobsen,Emil - 11:04 +01:05

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

2/12Hans Peter Endal 15.30
1/12Hans Peter Endal 15.30
30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
28/11Hans Peter Endal 14.50
27/11Hans Peter Endal 15.10
25/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)