Klargjøring av den endelige startlisten – VIKTIG informasjon
tirsdag 04. september 2012 22:12

Datoene for årets løp nærmer seg nå med stormskritt for oss arrangører. I løpet av fredag 28.09 og lørdag 29.09 skal vel 5.000 løpere starte på hvert sitt individuelle starttidspunkt. Les videre for informasjon om tidsfrister for årets Stoltzekleiven Opp.

For at det skal være mulig å gjennomføre et så stort arrangement mest mulig knirkefritt, er vi helt avhengige av at dere som deltakere klarer å overholde følgende tidsfrister:

Innlegging av navn på løpere i gruppene.

Absolutt siste frist for innlegging av navn på løpere som skal løpe i gruppene, er fredag 07.09 kl. 22.00.
Dersom det etter dette tidspunkt står åpne plasser i gruppen, «inndras» slike plasser og gjøres tilgjengelig for løpere som står på arrangørens venteliste. Betalt startkontingent refunderes ikke. Spørsmål vedr. dette rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Endring av navn på løpere.

Dersom der er løpere som er påmeldt som ikke kan delta, er det mulig å få endret navn på startnummeret.  Absolutt siste frist for å be om slike endringer er onsdag 12.09, kl. 16.00.
Ønske om endringer som innkommer etter dette tidspunkt, har vi dessverre ikke mulighet for å etterkomme. Slike endringer meldes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Forfall.

Dersom du vet at du ikke kan være med, og ikke har familie / venner som kan overta startnummeret ditt, setter vi stor pris på om du gir oss beskjed om dette så snart som mulig, slik at løpere som står på ventelisten kan få benyttet plassen. Absolutt siste frist for å melde forfall er onsdag 12.09, kl. 16.00. Betalt startkontingent refunderes ikke. Meldinger om forfall sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Inntak av løpere fra ventelisten.

I øyeblikket har vi ikke en eneste ledig starttid, og mer enn 800 navn på den individuelle ventelisten. Selv om vi erfaringsmessig får inn noen forfall, er sjansen for å få tildelt plass liten.

Vi ber om forståelse for at vi ikke har mulighet til å svare på spørsmål mht. «hvor man står» på ventelisten osv. Blir det ledige plasser, sender vi fortløpende ut tilbud om startnummer til den som til en hver tid ligger øverst på ventelisten.

Offentliggjøring av endelig startliste.

Vi regner med at den endelige startlisten vil kunne legges ut på www.stoltzen.no senest onsdag den 19.09. Utdeling av startnumre vil skje fra og med mandag den 24.09 – nærmere informasjon om tid og sted kommer senere.


Vi ber om forståelse for at overnevnte frister MÅ overholdes, og at det IKKE vil være mulig å etterkomme ønsker om endringer etter disse datoer. Vi, og firmaet som er ansvarlige for tidtakingen og produksjon av resultatlister, er helt avhengige av å kunne få jobbe i fred og ro de siste dagene fram mot løpet, bl.a. med klargjøring av datasystemer, stokking av løperbrikker mot startnummer osv.

Av samme grunner som nevnt over, vil det derfor IKKE være mulig å endre på løpernavn el.l. løpsdagene, eller «å få» et ledig nummer ved personlig frammøte ved start.

Vi ønsker alle deltakere lykke til med de siste forberedelser til løpet!

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
28/11Hans Peter Endal 14.50
27/11Hans Peter Endal 15.10
25/11Hans Peter Endal 15.10
24/11John Erik Nilsen17.50
24/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)