Stor StoltzeUke i vente
lørdag 21. april 2012 21:43

Offisiell nyåpning av Stoltzekleiven kombinert med årets første StoltzeKarusell, samt hyggelige StoltzeRabatter hos Löplabbet.

img 1196-540 Det var ekstremt stort «trøkk» på tirsdagens gruppepåmelding til årets Stoltzekleiven Opp. På bare 30 sekunder var alle plassene borte, og ventelisten er lenger enn noensinne.

Denne uken er det klart for mer aktivitet. NÃ¥ av mer fysisk karakter.

Fredag foretar byråd Lisbeth Iversen den offisielle nyåpningen av Stoltzekleiven Opp etter restaureringsarbeidet som har pågått nærmere ett års tid.

Det vil være et arrangement som starter i Fjellveien klokken 12, før det avsluttes oppe på toppen, ved Sandvikspilen klokken 14. I siste del av åpningen, den delen som foregår på toppen, vil det være gratis utdeling av StoltzeBollen til alle fremmøtte.

Når åpningen er vel gjennomført, og Stoltzen for alvor klart til å bli tatt i bruk, er det klart for årets første StoltzeKarusell.

Første start i StoltzeKarusellen er klokken 15.30. Her vil det være mulighet til å teste vårformen, og kanskje sette en pers i den nye løypen. En ekstra motivasjonsfaktor for å stille til start er at samtlige deltakere på StoltzeKarusellen denne dagen får 20% avslag på alle Asics produkter i Löplabbets butikk i Fortunen 5 under byLørdag 28. april.

En ekstra god grunn til å ta turen innom Löplabbet denne byLørdagen er at Joel Dyrhovden og May Britt Buer vil være i butikken fra klokken 11 til klokken 14 og bidra med treningstips for å lykkes i Stoltzen.

For å gjøre seg fortjent til den nevnte rabatten på Asics produkter, må synlig bevis på deltakelse i StoltzeKarusellen fredag 27. april fremvises

Siste start i karusellen fredag 27. april er klokken 17.30.

Mer info om Löplabbets StoltzeRabatt finner du: her

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)