De tre beste kvinnene mot mål
lørdag 24. september 2011 15:49

mai britt buer 2

Se bildene av de beste kvinnene i dagens Stoltzekleiven Opp de siste meterne mot toppen.

Stoltzen er tøff, selv for de aller beste.

mai britt buer 1

Dagens vinner i kvinneklassen May Britt Buer løp på 10.06.

kirsten M Melkevik-2

Kirsten Marathon Melkevik ble nummer to i kvinneklassen, med tiden 10.17.

nr3 damer-1

Elin Steinsbø Fylkesnes ble nummer tre i dag på tiden 10.44.

kirsten M Melkevik

nr3 damer-2

Topp 10 damer:

1     May Britt Buer Gular                               10:06 +00:00
2     Kirsten Marathon Melkevik BFG Fana         10:17 +00:11
3     Elin Steinsbø Fylkesnes Bømlo Sykkelklubb 10:44 +00:38
4     Jeanette Amundsen Sprek og Blid Åsane  10:55 +00:49
5     Frida Berge Strandebarm IL                     11:11 +01:05
6     Gro Svendal BFG Fana                            11:35 +01:29
7     Karoline Holsen Kyte Førde IL                 11:40 +01:34
8     Marit Nipen Gneist                                 11:51 +01:45
9     Maria Brubæk Bua                                 11:59 +01:53
10     Bertine H Færø AKS-77                        12:04 +01:58

Topp 10 herrer:

1    Thorbjørn Ludvigsen BFG Fana                 08:22 +00:00
2     Mats Mjøs Andersen Varegg IL                08:43 +00:21
3     Joel Dyrhovden Samnanger IL                 08:44 +00:22
4     Yngve Kiserud Mædicinernes Cyckelklubb  08:49 +00:27
     Eirik Haugsnes Aktivitetshuset Finnsnes       08:49 +00:27
6     Lars Skjeseth Skogn IL                           08:55 +00:33
7     Erlend Eide Eidsfossen Sykkel                  09:01 +00:39
8     Tarjei Bø Markane IL                              09:02 +00:40
9     Gustav Iden Norna Salhus                       09:05 +00:43
10     Sturla Lie Viking T & IF                         09:06 +00:44

Fullstendig resultatliste finner du: her

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
28/11Hans Peter Endal 14.50
27/11Hans Peter Endal 15.10
25/11Hans Peter Endal 15.10
24/11John Erik Nilsen17.50
24/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)