SMS-logging i Stoltzekleiven
sĂžndag 18. september 2011 01:33

StoltzeAvisen har sett pĂ„ SMS-tjenesten som tilbys alle som bruker Stoltzekleiven og stoltzen.no. 

SMS-loggingen til Ä registrere treningsturer opp Stoltzen er en teknologisk nyvinning her pÄ den offisielle Stoltzesiden. Ukentlig er det mange som benytter seg av tjenesten, og sms-loggingen fungerer for mange som en motivasjonsfaktor. Hver uke trekkes det ut en tilfeldig vinner av dem som har benyttet seg av tjenesten. FÞr var det den gode gamle boken pÄ toppen som folk benyttet seg av. Boken som man finner i en grÞnn postkasse pÄ toppen er ikke gÄtt ut i pensjon ennÄ, sÄ det er fortsatt mulig Ä bruke gamlemetoden til Ä registrere sine turer opp Stoltzen. Men man fÄr ikke vÊrt med i utloddingen dersom man ikke registrerer seg pÄ SMS.

Stoltzen har nĂ„ vĂŠrt stengt et par mĂ„neder pga oppussingsarbeid. Man har da mĂ„tte benytte seg av andre treningsruter for Ă„ fĂ„ sin bakketrening. Det er stor spenning rundt hvor mye tidene blir pĂ„virket av oppussingen, men en ting er sikkert – folk vil lĂžpe raskere. Mest sannsynlig kommer Jon Tvedt sin gamle rekord til Ă„ ryke, for forbedring i lĂžpetrasĂš betyr forbedringer av lĂžpstid. Men det er mange som kanskje synes det er litt trist Ă„ endre pĂ„ trasĂšen. SĂ„ det er sikkert mange som Ăžnsket Ă„ lĂžpe opp den gamle Stoltzen for sin siste gang.

Vi har gĂ„tt inn i SMS-arkivet og sett pĂ„ de siste ukene fĂžr oppussingsarbeidet, for Ă„ se hvem som har vĂŠrt ivrigst til Ă„ registrere sine turer opp ved hjelp av SMS-logging. I perioden 1. mai – 5. juni var det 400 personer som registrerte sine tider pĂ„ sms. Men det var bare to personer som registrerte flere enn ti treningsturer opp stoltzen pĂ„ sms. Dette var Robert Hopland og Fredrik SĂžderstrĂžm. Men det var SĂžderstrĂžm som var den ivrigste av de to. SĂžderstrĂžm som lĂžper for ComIgjen AS har respektable 11.52 som bestetid, fra 2009. Med sine 61 registreringer i sms-arkivet er han ogsĂ„ en av de aller ivrigste til Ă„ sms-registrere sine tider. Siden han begynte Ă„ registrere tidene sine i 2008, har han hatt en stigende formkurve, om man ser pĂ„ registreringene. Hans fĂžrste sms-registrerte treningstid var 14.04, som han satt 30.9.2008. PĂ„ hans siste registrerte treningstur fĂžr stoltzen ble stengt, lĂžp han opp pĂ„ 12.15. SĂ„ med god trening de siste ukene fĂžr lĂžpsdagen har SĂžderstrĂžm alle muligheter for Ă„ ta ny pers. Lykke til!

Av HÄkon WestergÄrd

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)