SMS-logging i Stoltzekleiven
søndag 18. september 2011 01:33

StoltzeAvisen har sett på SMS-tjenesten som tilbys alle som bruker Stoltzekleiven og stoltzen.no. 

SMS-loggingen til å registrere treningsturer opp Stoltzen er en teknologisk nyvinning her på den offisielle Stoltzesiden. Ukentlig er det mange som benytter seg av tjenesten, og sms-loggingen fungerer for mange som en motivasjonsfaktor. Hver uke trekkes det ut en tilfeldig vinner av dem som har benyttet seg av tjenesten. Før var det den gode gamle boken på toppen som folk benyttet seg av. Boken som man finner i en grønn postkasse på toppen er ikke gått ut i pensjon ennå, så det er fortsatt mulig å bruke gamlemetoden til å registrere sine turer opp Stoltzen. Men man får ikke vært med i utloddingen dersom man ikke registrerer seg på SMS.

Stoltzen har nå vært stengt et par måneder pga oppussingsarbeid. Man har da måtte benytte seg av andre treningsruter for å få sin bakketrening. Det er stor spenning rundt hvor mye tidene blir påvirket av oppussingen, men en ting er sikkert – folk vil løpe raskere. Mest sannsynlig kommer Jon Tvedt sin gamle rekord til å ryke, for forbedring i løpetrasè betyr forbedringer av løpstid. Men det er mange som kanskje synes det er litt trist å endre på trasèen. Så det er sikkert mange som ønsket å løpe opp den gamle Stoltzen for sin siste gang.

Vi har gått inn i SMS-arkivet og sett på de siste ukene før oppussingsarbeidet, for å se hvem som har vært ivrigst til å registrere sine turer opp ved hjelp av SMS-logging. I perioden 1. mai – 5. juni var det 400 personer som registrerte sine tider på sms. Men det var bare to personer som registrerte flere enn ti treningsturer opp stoltzen på sms. Dette var Robert Hopland og Fredrik Søderstrøm. Men det var Søderstrøm som var den ivrigste av de to. Søderstrøm som løper for ComIgjen AS har respektable 11.52 som bestetid, fra 2009. Med sine 61 registreringer i sms-arkivet er han også en av de aller ivrigste til å sms-registrere sine tider. Siden han begynte å registrere tidene sine i 2008, har han hatt en stigende formkurve, om man ser på registreringene. Hans første sms-registrerte treningstid var 14.04, som han satt 30.9.2008. På hans siste registrerte treningstur før stoltzen ble stengt, løp han opp på 12.15. Så med god trening de siste ukene før løpsdagen har Søderstrøm alle muligheter for å ta ny pers. Lykke til!

Av Håkon Westergård

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2021

Stoltzekleiven Opp 2021 vil gå fredag 24. og lørdag 25. september. Påmeldingen åpner i august.

 

SMS Treningslogg

6/12Hans Peter Endal 15.30
5/12Hans Peter Endal 15.30
4/12Hans Peter Endal 15.30
2/12Hans Peter Endal 15.30
1/12Hans Peter Endal 15.30
30/11Hans Peter Endal 15.30
29/11Hans Peter Endal 15.10
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
 
 
 
 
 

 

Arenareklame

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)