Fullt på under minuttet!
tirsdag 12. april 2011 07:02
Påmelding for grupper startet i morges, tirsdag 12.april kl 07.00, og på under minuttet var lørdagens løp fullt for grupper! Et minutt senere var også FredagsStoltzen full for grupper! Ventelisten for årets gruppepåmelding åpnet like etterpå - og i løpet av 10 minutter var over 1000 løpere på venteliste. For de gruppene som ikke fikk plass i dag henvises til individuell påmelding som starter Tirsdag 3. mai, kl 07:00 (se informasjon om påmelding her) - her er det massevis av startnummer tilgjengelig.

Vinneren i dagens påmelding var Bergen Triathlon Club som fikk sin påmelding inn klokken 8 sekunder over 7! Det ga dem start lørdag formiddag. Alle startplasser lørdag før klokken 12 var oppbestilt klokken 07:00:15, og 5 sekunder senere klokken 07:00:20 var det fullt på alle plasser frem til klokken 15:00. Etter ett minutt var lørdagens løp helt fulltegnet, mens BTO as fikk de to siste påmeldingsplassene i årets gruppepåmelding klokken 07:02. Kort tid etter dette åpnet ventelisten - og i løpet av et par minutter var over 600 stykker på venteliste.

Påmeldings-systemet fungerte veldig bra i år også - til tross for mye pågang. Påmeldings-gjengen får inn mange e-post fra grupper som var noen sekunder for seine til å få start på lørdagens løp - og mange som også gikk glipp av FredagsStoltzen når de gikk tilbake og prøvde på nytt. Påmeldings-gjengen står på for å få svart alle e-post så snart som mulig - alle vil få svar i løpet av dagen.

Fjorårsvinneren Thorbjørn Ludvigsen hilser alle velkommen til årets påmelding.