Verdens beste o-løpere til Stoltzen
tirsdag 21. september 2010 21:30

Ă…rets ferske gullvinnere i VM orientering i Trondheim stiller pĂĄ startstreken.lundanes - worldofo.com

Olav Lundenes(22) er Norges nye superstjerne i orientering. Han er fra Ålesund og er beryktet for stor løpskapasitet og som vestlending gyver han løs på motbakker med spesiell iver og dyktighet. Utenom to VM medaljer (gull langdistanse og sølv stafett) har han klart det unike - 5 NM gull i årets sesong. ”- Jeg har aldri løpt noe lignende, så jeg er spent. Formen er god, så jeg tar utfordringen”. 

kaasCarl Waaler Kaas (28) har vært i Norgestoppen i orientering i flere år, og i årets VM klarte han mesterstykket å bli gullvinner på den vanskelige mellomdistansen (høy fart, mange poster).

mari fasting - worldofo.com

 

 

 

 

 

Mari Fasting(25) er den tredje landslagsløperen i orientering som tar utfordringen og vil prøve å måle seg mot Kirsten Melkevik og de andre lokale stjernene. Fasting klarte 9.pl i VM på langdistansen og i NM Ultra Lang tidligere var hun den tøffeste og løp inn til gull. Og til stoltzen.no sier hun – ”jeg er best i kupert terreng og liker bakker, men Stoltzen er jeg spent på. Med tante i Bergen fikk jeg testet Stoltzen for mange år siden, men det hjelper vel lite på lørdag”.

Og i 13-13.30 tiden på lørdag får vi vite om topptrente o-løpere også har det ”trøkket” som kreves for også å hevde seg i superbratte Stoltzekleiven Opp.  

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)