Beredskapsplan

SÄ langt i Stoltzekleieven Opp's 41-Ärige historie, har vi heldigvis vÊrt forskÄnet alvorlige hendelser / uhell av noe slag i forbindelse med lÞpet.

 
Likevel mÄ vi, nÄr vi har over 6000 pÄmeldte, vÊre sÄ realistiske Ä erkjenne at fÞr eller senere vil vi fÄ en alvorlig hendelse, hvor en lÞper enten fÄr et illebefinnende, faller og slÄr seg eller lignende i lÞypen.
 
Som arrangÞr tar vi dette svÊrt alvorlig, og vi mener at vi har gjort det som kan gjÞres for Ä kunne takle en slik hendelse sÄ godt som mulig. Dersom du som lÞper oppdager/ser en hendelse som krever medisinsk assistanse mÄ du ringe 113 og deretter ta kontakt med funksjonÊr eller fÞrstehjelper.

LÞpsdagene har vi bl.a. tre fÞrstehjelpslag utplassert i lÞypen (ved start, midt i og i mÄl). Hjertestarter finnes bÄde halvveis og i mÄlomrÄdet, og vi har en plan for hvordan skadde lÞpere skal transporteres ut, enten pÄ bÄre eller med helikopter (avhengig av hvor i traseen den skadde lÞperen befinner seg).
 
Dersom en alvorlig hendelse inntreffer, vil det kunne bli nÞdvendig Ä stoppe lÞpet til den skadde personen er transportert bort. I spesielle tilfeller mÄ lÞpet vurderes Ä stoppes resten av dagen.  I et slikt tilfelle vil de som blir berÞrt av stans i lÞpet IKKE fÄ anledning til Ä lÞpe senere pÄ lÞpsdagen. NÄr lÞpet evt. startes opp igjen, vil vi mÄtte ta fatt i startlisten fra det tidspunkt vi da er kommet til. Dette av hensyn til den elektroniske tidtakingen m.m.
 
LÞpere som dermed ikke fÄr lÞpt lÞpsdagen, vil fÄ en ny sjanse til Ä lÞpe snarest mulig kommende uke. Dette vil bli et helt enkelt arrangement.  Info om dette vil bli lagt ut pÄ nettsiden. Startkontingent vil i et slikt tilfelle ikke bli refundert.
 
Vi hÄper selvfÞlgelig at det heller ikke i Är skal bli behov for vÄrt beredskapsopplegg, men vi er altsÄ forberedt dersom noe skulle skje. 

Info til allergikere: VÊr obs pÄ at vi ute ved veien har et stort bÄl som gir til dels mye rÞyk.

Sist oppdatert ( onsdag 25. september 2019 23:04 )
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)