Bedriftsløpet til PWC
søndag 06. september 2009 20:19

Pricewaterhousecoopers  (PWC)  arrangerte konkurranse i stolzen for 4. år på rad fredag 28. august.  Totalt 57 ansatte deltok i løpet, det høyest antallet så langt,  nærmere 40 % av alle ansatte i selskapet.
Løpet er et tilbud som passer alle revisorene, konsulentene og advokatene i selskapet.  Disse tre gruppene stiller med "elitelag" med 7 ansatte i hver gruppe.


Vinnerlaget er det laget som har lavest totaltid.  De 3 foregåene år har de 3 gruppene vunnet hver sin gang og dermed fått beholde vandrepokalen i ett års tid. I år vant revisorene med god margin
for 2. gang og beholder vandrepokalen til evig tid.  De 7 revisorene, med to jenter på laget, hadde en gjennomsnittstid på 13.13.
På banketten etter løpet fikk Jan Roger Hånes 1. premien som "best in show" etter å ha gått opp løypen forkledd som en champagne flaske. Lone Kristiansen fikk 2. premien i "best in show" for sin forkledning som  and.
Beste gutteløper ble  Eirik Lindaas med tiden 11.41 og  beste jenter ble Tina Dalseie og Kari Trones, begge med tiden 13.20.  
Advokatene ble hedret for beste oppsutning i løpet.
Konkurransen er blitt en tradisjon for PWC, Det er kniving internt om å være beste laget.  Konkurransen bidrar til at mange trener jevnlig i løypen i løpet av året.  
Trening er et fokusområde i PWC, og med kontorlokaler i Sandviken er vi på hjemmebane i Stoltzen.
 

 

 Espen Andersen kommer i mål som ankermann på revisorlaget. De 3 siste på elitelaget løp opp etter Gunder - metoden slik at førstemann opp av disse representerte vinnerlaget.  

 

Champagne 

Champagne-mannen Jan Roger Hånes ble kåret til "best in show".

 

And 

Lone Kristiansen forkledd som en and kom på 2., plass i "best in show".

 

Premiering 

Revisorene på vinnerlaget mottar vandrepokalen til odel og eie. 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)