Endelig vår og stor aktivitet i Stoltzen
mandag 20. april 2009 21:41

Det flotte været 2.påskedag ble brukt til å sjekke de nye tretrappene. Strømmen av ivrige og trøtte Stoltzegangere var som vanlig stor, og spenningen med å teste de nye tretrappene for første gang var en ekstra motivasjon for Stoltzens utsendte reporter.  Trappene lyste mot meg da jeg rundet ut på flaten like før trappene.  Byggverket var solid med kraftige, brede trappetrinn og godt rekkverk på begge sider bygget for de neste 100 år.  En artig vri fra de dyktige håndtverkerne er at de som et minne har brukt et bord fra det gamle rekkverket.


Vel på toppen fikk vi noen ord med søstrene Marianne og Silje Haukedal. Marianne (med den store gjengen fra firmaet Ernst&Young) deltok for
første gang i 2008 med tiden 16.07, mens Silje aldri har deltatt. Hennes uoffisielle rekord er 14.20 satt for 5 år siden.Hva synes dere om de nye trappene?

- Flotte trapper, men det er jo bare 92 trinn mot 100 før.  Teknikken med doble trinn ble nå vanskelig å gjennomføre.  Vi må legge om
taktikken, men kanskje det likevel kan gå kjappere med litt høyere avstand mellom trinnene.

Hvordan er formen?
 - (Marianne)  Dagens tid 16.37 er jeg ikke helt fornøyd med.  Målet på løpet er å komme under 16 minutter.
- (Silje) Tålig bra, men jeg regner med forbedring utover våren.

Sammen med intervjueren benytter Marianne anledningen til å utfordre lillesøster Silje til endelig å stille opp på høsten Stoltzekleive Opp.  Hun tok utfordringen!

Vi ønsker de lykke til med mange gode stunder på toppen av Stoltzen.

T.v Silje Haukedal, t.h Marianne Haukedal

T.v Silje Haukedal, t.h Marianne Haukedal

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)